пятница, 8 февраля 2013 г.

малогабаритні телевізори розмір екрана

Загальн зовншн розмри

Розмр зображення

Напруга живлення

Споживана потужнсть вд батарейного джерела

Споживана потужнсть вд мереж

Вихдна потужнсть звукового каналу

Кльксть градацй не менше

Чтксть (роздльна здатнсть)

Чутливсть не грше

Кльксть каналв

Основн технчн характеристики телевзора "¶нтеграл"

Нижче пропонуться опис малогабаритного телевзора "¶нтеграл" на кнескопах 16ЛК1Б. Любительський телевзор "¶нтеграл" – перша конструкця, де були застосован гбридно-нтегральн мкросхеми сер К224. ТБ отримав II приз на 25-й Всесоюзнй виставц творчост радоаматорв-конструкторв ДТСААФ у 1971 роц, а в 1972 роц, псля експонування на ВДНГ, – був удостоний србно медал ВДНГ.

Основне призначення телевзйних мкросхем – збрка дуже компактних  надйних вузлв  блокв приймально-пдсилювальний тракту телевзорв усх класв чорно-блого  кольорового зображення.

Основне завдання радоаматора в цьому випадку буде зводитися до розумного розташуванню мкросхем на загальнй плат  правильному з'днанню х висновкв. З тих гбридних нтегральних мкросхем, що були опублкован ("Радо", 3, 4 за 1972 р.), можна побудувати цлий ряд радоаматорських конструкцй. Сюди можна вднести: кишеньков всеволновие й настльн радоприймач з ЧС-дапазоном; компактн та надйн короткохвильов конвертери, трехпрограммн трансляцйний гучномовець; попередн пдсилювач НЧ; переговорн пристро, слухов апарати; пдсилювач постйного, струму для вимрювально та медично апаратури; всляк датчики для народного господарства та н

Використання гбридних нтегральних мкросхем. в радоаматорських конструкцях значно полегшу монтаж  налагодження саморобно апаратури. Застосування вже готових  не вимагають установки каскадв дозволя навть малодосвдченому конструктору успшно збирати досить складн пристро, як на дискретних елементах виконати було б скрутно.

В. Кануннков, К. Самойлик

Малогабаритн телевзори "¶НТЕГРАЛ"

Опубликовано 22 Июль 2010 в рубриц « »

Малогабаритн телевзори "¶НТЕГРАЛ".

Малогабаритн телевзори "¶НТЕГРАЛ". | Свт електронних схем

Комментариев нет:

Отправить комментарий